Services

Sushy is beschikbaar voor diverse services, waaronder:

– portrettekenen
– logo ontwerpen
– website ontwerpen
– strips tekenen
– achtergronden tekenen
– kaartontwerp
– T-shirt ontwerp
– en nog veel meer andere dingen, zolang het met vormgeving te maken heeft. In mijn portfolio bevat een goed overzicht van mijn werk.

Ik werk zowel voor bedrijven als particulieren. De prijs hangt af van de materiaalkosten en hoeveel tijd het kost om het werk te maken. Hieronder is een aantal prijsindicaties weergegeven. Je kan uiteraard ook vrijblijvend informeren naar een prijsopgave.

Prijzen

De volgende prijzen gelden voor alle tekeningen op A4-formaat. Een groter formaat is ook mogelijk, maar dan gaat de prijs wel omhoog.

Potloodtekening

Portret: € 23,00
Buste (tot aan het middel van de persoon): € 30,00
Volledig lichaam (full-body tekening): € 45,00

Balpentekening

Portret: € 30,00
Buste: € 45,00
Volledig lichaam: € 60,00

Cell-shading (digitaal)

Portret: € 35,00
Buste: € 50,00
Volledig lichaam: € 65,00

Digitaal schilderij

Portret: € 45,00
Buste: € 60,00
Volledig lichaam: € 90,00

Betaling kan via bankrekeningnummer of via Paypal. Bij het werken aan een opdracht is het handig om zoveel mogelijk informatie te hebben over de figuur of scene die getekend moet worden. Hiervoor e-mail ik vaak heen en weer met de cliënt. Als je interesse hebt om mij in te huren, kun je altijd contact opnemen via sushychan@gmail.com.

Verzending en lijsten

Ik kan het origineel naar je opsturen maar daarvoor worden extra verzendkosten in rekening gebracht. Ook is het mogelijk om de tekening te laten inlijsten of te laten drukken. Ook hierbij worden extra kosten in rekening gebracht.

One thought on “Services

  1. Pingback: Potloodtekening en services | Sushy

Comments are closed.