foto update (4)

aardbeien

Belangrijk nieuws: de aardbeienplant heeft bloemen gekregen.

poncho

Ik heb de poncho afgerond nu. Tijd voor een nieuw project!

orchidee

Voor mijn verjaardag kreeg ik deze fraaie roze orchidee.

cactus

En het nieuwe project wordt het haken van een cactus. Dat groene ding is de cactus. Dat rondje is de aarde.

peper

Dit is de oogst van mijn “tuin”: een pepertje van de vensterbank.

2 thoughts on “foto update (4)

  1. Sigrid (Kat Kat Katoen)

    De poncho is knap hoor! Ik vind vooral die kleurschakeringen zo schoon!
    Ik weet niet of je plaats hebt en als ik je een tip mag geven: zet het aardbeiplantje in volle grond, dan wordt hij dubbel zo groot en heb je méér aardbeitjes van 1 plant. Of desnoods in een groter bloempotje. Ik heb jarenlang aardbeien gehad en ieder jaar de plantjes gescheurd en vermeerderd. Tot er 2 jaar op rij zoveel slakken en ander ongedierte waren, dat ik ze heb weggegooid. Daar heb ik nu wel wat spijt van. Maar ik kan altijd opnieuw beginnen. Enfin, geniet van je plantjes én van je gehaakte cactus!

Comments are closed.