foto update

Tags: ,

gehaakt draakje

Het blijft maar voort duren, die Russische beer. Buiten valt weinig te doen nu de grond zo bevroren is. Ja, het bevriest zelfs in de potten. Hierboven zie je het draakje dat ik gehaakt heb. Het ziet er een beetje vreemd uit, maar ik heb hem ieder geval af!

sanseveria en een andere vetplant

De planten buiten vallen één voor één neer, dus ik fotografeerde deze binnenplanten maar. Deze sanseveria doet ook moeilijk, maar sommigen ervan lijken te leven. Anderen zijn langzaam aan het sterven (niet in beeld gebracht). En dit andere vetplantje doet het best goed. Ik heb alleen geen idee wat het is, ik dacht eerst dat het een aloe vera was, maar ik weet het niet zo zeker.

2 thoughts on “foto update

  1. Sigrid Swinnen

    Dat lijkt inderdaad op aloe vera. Ik heb niet zo veel kamerplanten want onze katten helpen ze naar de verdoemenis 🙂 Maar het grootste gevaar met kamerplanten is té veel water geven. Dan rotten de wortels en sterven ze. Dus vetplantjes zoals deze, niet te veel water geven (zeker niet in de winter), dan komt het wel in orde! Groetjes, Sigrid

    1. sushy Post author

      Ja,dat vind ik altijd lastig bij vetplanten die weinig water mogen, ben altijd zo geneigd ze meer water te geven. Tot nu toe gaat het met deze wel goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *