foto update (2)

De laatste (en eerste) foto update die ik op sushy.nl deed is inmiddels meer dan een jaar gelden. Tijd voor een nieuwe dus! Ik heb deze week wat fotootjes gemaakt om te laten zien waar ik mij mee bezig houd.

opzet

Allereerst ben ik begonnen met de opzet van een nieuw werk voor school. Inmiddels zijn er al meer dingen op getekend, maar zo begint het dus. Misschien laat ik tussendoor nog een update zien.

plant

Ik probeer deze plant in leven te houden. Het was eerst een mooie kalanchoe met veel roze bloemetjes, maar ik gaf hem teveel water. Nu probeer ik de schade te herstellen. Inmiddels heeft hij weer twee bloemen! Ik hoop op meer.

inkten

Voor klanten heb ik een illustratie en een strip geïnkt.

postcrossing

Soms vind ik het leuk om kaartjes te sturen via Postcrossing en ik ontvang er dan ook een paar terug. Deze twee komen uit de Verenigde Staten (dat is wel duidelijk denk ik) en Rusland. De kaart van de VS was niet van Obama zelf afkomstig hoor, gewoon iemand die deze kaart nog had liggen.

poncho haken

Verder ben ik bezig met het haken van een poncho. Ja, het lijkt meer op een sjaal nu. Dit stuk moet 190 cm lang worden en vervolgens moet ik er nog zo’n stuk aan vast naaien, dus dat gaat nog wel even duren. Als het niet lukt zal ik hem gewoon als sjaal gebruiken. Ik vind het bij haken vooral lastig om dezelfde breedte te houden. En ik houd ook van verschillende soorten wol door elkaar te gebruiken, helpt ook niet echt mee voor een consistente breedte.

Dit was zo ongeveer mijn week (al moet ik nog een dag). Zijn er nog meer hakers onder ons hier?

2 thoughts on “foto update (2)

Comments are closed.